Waarom het ook in Groesbeek belangrijk is de juiste bh te kiezen

Woon je in Groesbeek en omgeving, dan hoeft niemand je te vertellen dat je in de perfecte omgeving woont om te genieten van de frisse buitenlucht. Als er ergens een ideale streek is waar je heerlijk kunt fietsen, wandelen en hardlopen dan is het wel in Groesbeek.

Zeker wanneer je als vrouw graag actief bezig bent of fanatiek sport weet je vast wel hoe belangrijk het is om de juiste bh te dragen. Er is niets zo irritant als een bh die knelt of bandjes die afzakken wanneer je lekker aan het bewegen bent.

Tijdens het sporten is het de bedoeling dat je borsten niet te veel bewegen. Hierdoor kunnen ze niet alleen gaan hangen, ook de huid kan beschadigd raken of je krijgt na verloop van tijd last van striae die bijna niet meer weg te krijgen is.

Juist wanneer je vaak aan lichaamsbeweging doet is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je een bh draagt die niet alleen precies past, maar ook je borsten op de juiste manier ondersteuning geeft. Dit voorkomt rug- en nekklachten.

Waar moet je op letten als je een nieuwe bh koopt?

Een van de beste bh’s die je kunt dragen als je aan het sporten bent is de sport bh. Deze is in diverse varianten verkrijgbaar. Het voordeel van een sport bh is dat deze de beste ondersteuning biedt bij zogenoemde high impact sporten zoals hardlopen, paardrijden, zumba en aerobics.

Toch is het ook wanneer je aan een low impact sport zoals yoga en pilates doet een goed idee om je borsten op de juiste manier te ondersteunen. Dit is ook het geval wanneer je houdt van fietsen. Deze activiteiten worden ook wel medium impact sporten genoemd.

Ben je een liefhebber van medium en low impact sporten, dan kan de balconette bh ideaal zijn om te dragen wanneer je even lekker wilt bewegen. Het voordeel van deze bh is dat deze lager uitgesneden cups heeft.

Dit houdt in dat je borsten er voor iets meer dan de helft invallen. Omdat de balconette een extra stevig middenstuk heeft, biedt deze bh voldoende ondersteuning. Ook wanneer je een wat grotere cupmaat hebt.

De bandjes van de balconette bh zijn net iets verder naar de buitenkant gezet. Zo kan je deze prima verstoppen onder je shirt of je topje. Omdat de balconette bh voorzien is van beugels krijgen je borsten ook aan de onderkant een perfecte ondersteuning.

Een balconette bh is tijdens je actieve bezigheden prima te combineren met een sportlegging. Zo kan je tijdens het fietsen, wandelen of het doen van je oefeningen lekker vrij bewegen zonder dat je gehinderd wordt door je kleding of je ondergoed.

Meer beweging is beter ondersteunen

Hoe zwaarder je sport, hoe beter is het is om je borsten de juiste ondersteuning te bieden. Als je weet dat een normale bh het bewegen van je borsten maar met minder dan 40 % vermindert, is het beter om in plaats daarvan te kiezen voor een Anita sport bh

Deze bh zorgt ervoor dat het stuiteren van je borsten tijdens het doen van high impact sporten wordt verminderd tot ongeveer 80 procent. Hierdoor blijven je borsten beter in vorm en zullen ze niet gaan hangen of beschadigd raken.

Een van de kenmerken van een sport bh is dat deze aan de onderkant een stevige band heeft. Deze is net als de bandjes van de bh net wat breder dan die van een normale bh. Dit zorgt voor meer comfort en betere ondersteuning tijdens het sporten.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 april, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Waarom het ook in Groesbeek belangrijk is de juiste bh te kiezen

Reageren is niet toegestaan.