Muziek uit de verf

NIJMEGEN – Stel je voor: je bevindt je middenin de natuur. Je luistert naar een eigen gekozen muziekstuk en legt die vast op doek. Als een intuïtieve Rembrandt of Picasso ga je aan de slag. Je verbindt je op dat moment met de natuur, jouw muziek, met jezelf en met elkaar.

Dit alles kan in de ochtend van zaterdag 2 juli in Nijmegen, van 10.00 tot 12.00, lekker in de frisse buitenlucht van het Goffertpark! Ervaar de inspiratie, luister naar de muziek die je hebt meegebracht en … schilder. Informatie over kosten, locatie en aanmelding via: www.iederal.nl/muziek-uit-de-verf-buiten-op-2-juli-2022-in-nijmegen.
 
‘Muziek uit de verf’ wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Meer weten? Kijk op iederal.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 juni, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Muziek uit de verf

Reageren is niet toegestaan.