Zelfregiecentrum Nijmegen legt de rode loper voor jou uit

7 en 8 september, tussen 15.00 en 20.00 uur

NIJMEGEN – Op woensdag 7 en donderdag 8 september legt Zelfregiecentrum Nijmegen de rode loper voor jou uit om jou als VIP te mogen ontvangen. Dat gebeurt met een hapje en drankje. maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie. Hierbij gaan ze uit van jouw talenten, zonder dat wat moeilijk voor je is uit het oog te verliezen.

 

Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, trainging en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst.

Je kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij Zelfregiecentrum Nijmegen.

Jouw wens om informatie te ontvangen staat centraal. Als je graag iemand mee wil nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook. De korte film ‘Verbeelding van het goede leven’ wordt deze dag gedraaid. Ook voor professionals die meer over het centrum willen weten ligt de rode loper uit.

Het enige wat je moet doen is contact met hen opnemen voor een afspraak, op 7 of 8 september, ergens tussen 15.00 en 20.00 uur. Mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 augustus, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zelfregiecentrum Nijmegen legt de rode loper voor jou uit

Reageren is niet toegestaan.