Dit is waarom Bachbloesemtherapie ideaal is voor mentaal en emotioneel welzijn

Voel je je depressief, angstig of gestrest en heb je moeite om vreugde te halen uit jouw leven? Dan is het belangrijk dat je de bereidheid verzamelt om hier iets aan te doen. Als het om mentale en spirituele gezondheid gaat, zijn er een paar dingen die we kunnen doen om voor ons welzijn te zorgen. Denk maar aan voldoende lichaamsbeweging, een gezond dieet en overleg met gezondheidsdeskundigen. Van tijd tot tijd merken we ook enkele revolutionaire ontwikkelingen op in de gezondheidszorg, zoals de ontdekking van Bachbloesemremedies. In deze blog leggen we in het kort uit wat Bachbloesemtherapie is en welke voordelen je hiervan kunt verwachten. 

Wat is Bachbloesemtherapie?

Bachbloesemtherapie werd ontdekt in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw door de Britse arts Edward Bach. Zijn geneestherapie bestaat uit 38 remedies die gemaakt zijn van 38 bloemen van wilde bomen en struiken die zich richten op verbetering van het emotioneel en spiritueel welzijn. 
Bachbloemen worden tegenwoordig beschouwd worden als een nieuw systeem van complementaire en alternatieve geneeskunde. Er zijn maar liefst meer dan 4 miljoen mogelijke combinaties die in meer dan 70 landen gebruikt en het is voor vele mensen de voorkeursbehandeling op het gebied van de mentale en spirituele gezondheid. Daarnaast staat Bachbloesem ook bekend als oplossing voor auto-immuunziektes en gewrichtsproblemen. 

Het is verder belangrijk om te weten dat preparaten van Bachbloesem geen negatieve bijwerkingen kennen, omdat ze zuiver energetisch van aard zijn en geen biochemische ingrediënten bevatten. Dit betekent dat Bach druppels kunnen worden gebruikt als aanvullende therapie naast andere therapieën, zonder enig risico voor negatieve bijwerkingen. Bovendien is er geen sprake van toxische stoffen en is Bachbloesem glutenvrij en niet verslavend.

Supporters van Bachbloesemtherapie stellen daarom dan ook wel dat de mensheid wordt bevrijd van de gesel die de moderne geneeskunde zou hebben veroorzaakt – middelen zoals antidepressiva die de gevolgen trachten te behandelen, maar niet de kern van de werkelijke oorzaken aanpakken. Vanwege zijn natuurlijke oorsprong kan Bachbloesemtherapie worden ingezet voor zuigelingen, zwangere vrouwen, volwassenen, kinderen, ouderen, huisdieren en zelfs planten!

Bachbloesem richt zich op continue genezing

Bachbloesemtherapie kan bijna alle mentale en emotionele problemen genezen en werken in op specifieke mentale of emotionele blokkades. Naast het bieden van uitkomst voor alledaagse problemen en het herstellen van harmonie, kan Bachbloesemtherapie ook helpen bij mentale problemen zoals verslaving, woede, relatieproblemen, slapeloosheid, stress, fobieën, verdriet, ongeduld, gebrek aan zelfvertrouwen, eenzaamheid, trauma en nog veel meer. Bachbloesemtherapie richt zich op de onderliggende oorzaken van mentale en emotionele problemen, en heeft een hogere kans om te resulteren in blijvende genezing.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 juni, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Dit is waarom Bachbloesemtherapie ideaal is voor mentaal en emotioneel welzijn

Reageren is niet toegestaan.