Woontrends van dit najaar

De herfst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je huis klaar te maken voor het najaar. In dit artikel hebben we een aantal interieurtrends van dit najaar op een rijtje gezet. Zo kun jij je goed en stijlvol voorbereiden op de koudere maanden. 

Meer natuurlijk licht in je woning 

Tijdens de donkere maanden doe je vaak een lamp of kaarsje aan. Maar je kunt ook optimaal profiteren van het daglicht dat er wel is. Een slimme manier om de ultieme lichtinval te creëren is met stalen deuren. Stalen deuren hebben een tijdloos design en passen daardoor in iedere woning. Door de glazen ramen in de deuren laat je het daglicht van de ene ruimte naar de andere ruimte doorschijnen. 

Warme kleuren

Wanneer het buiten koud is, willen we het binnen graag warm en knus houden. Dit doe je door warme kleuren toe te voegen aan jouw interieur. Wat dacht je van warme roze- en bruintinten? Verf een muur of koop stoelen in een bepaalde kleur. Is dit allemaal iets te rigoureus voor je? Denk dan eens aan accessoires in een warm kleurenpallet. 

Vintage is nog steeds hot

Kringloopwinkels blijven razend populair. Veel mensen hoeven niet meer per se een nieuwe Ikea-tafel of Jysk-stoel. Neem eens een kijkje bij de kringloopwinkel in de buurt of bezoek Marktplaats. Koop je toch liever wel nieuwe meubels? Ga dan voor meubels met een vintage feel. Veel ontwerpers creëren items die doen terugdenken aan de jaren ‘60 en ‘70.  

Zacht en comfortabel

Waar we in de zomermaanden veel buiten zitten, verplaatsen we ons vanaf de herfst steeds meer naar binnen. Dan wil je natuurlijk wel dat het binnen lekker knus en comfortabel is en aanvoelt. Afgelopen jaar was de stof teddy al erg populair en dat is het nog steeds! Deze zachte stof voelt niet alleen heerlijk zacht aan, maar ziet er ook nog eens mooi uit.  


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Woontrends van dit najaar

Reageren is niet toegestaan.