Koop een van deze tweedehands BMW’s in 2022! 

Onder luxemerken heeft BMW zijn reputatie als leverancier van prestatiemachines gestold. Zelfs de cross-overs en SUV’s hebben een geweldige rijdynamiek. BMW-modellen hebben ook moderne, verfijnde cabines, uitgerust met functies zoals het handige BMW iDrive-infotainmentsysteem. Omdat veel economische toekomsten onzeker zijn, is een gebruikte BMW een geweldig alternatief voor het kopen van een nieuwe. Zo’n tweedehands BMW importeren uit Duitsland in 2022 is zeker een aanrader, wat je het beste kunt doen voor een van de onderstaande modellen.

2015 BMW X4

De BMW X4 werd in 2015 geïntroduceerd als een uitbreiding van BMW’s Sport Activity Coupe-line-up en voegde zich bij de grotere X6. Hij combineert SUV-capaciteiten met een uniek fastback-profiel. De X4 is verkrijgbaar met een selectie van levendige motoren, waaronder een 300 pk sterke zes-in-lijn met turbocompressor in de xDrive35i-uitvoering. Welke motor je ook kiest, de X4 heeft een atletisch rijgedrag. De eerste generatie van de X4 strekt zich uit tot het modeljaar 2018. Deze generatie biedt een fraaie cabine met hoogwaardige materialen. Het dashboard is voorzien van een iets oudere versie van het BMW iDrive-infotainment. Hij wordt bediend via een draaiknop in de middenconsole en is verkrijgbaar met navigatie. Opgemerkt moet worden dat de aflopende daklijn van de X4 de hoofdruimte op de achterbank en de laadruimte insnijdt.

2018 BMW 7-serie

De huidige generatie van BMW’s vlaggenschip luxe sedan werd geïntroduceerd in het modeljaar 2016 en loopt door tot 2021. De 2018 BMW 7 Serie heeft een ongelooflijk comfortabele cabine en omvat ruime achterstoelen met veel beenruimte. De 7-serie is ook verkrijgbaar met een entertainmentsysteem achterin en verbeterde entertainment-, klimaat- en stoelbedieningen voor de inzittenden op de achterbank. De 7-serie is verkrijgbaar met een aantal diverse aandrijflijnopties, variërend van een plug-inhybride met een viercilinder turbomotor, tot krachtige twin-turbo V8- en zelfs V12-motoropties. Welke aandrijflijn je ook kiest als je deze auto importeren Duitsland doet, de 7-serie heeft een verfijnd, atletisch rijgedrag.

2015 BMW X3

De tweede generatie van de BMW X3 arriveerde in 2012 en verbeterde op een aantal gebieden het model van de eerste generatie. Het werd verder bijgewerkt voor het modeljaar 2015. Naast een opgefriste styling kreeg hij een nieuw beschikbare turbodieselmotor. Dit voegt zich bij viercilinder- en zescilinder-gasmotoren met turbocompressor. De BMW X3 heeft veel laadruimte met de achterbank neergeklapt, waardoor het een van de ruimste voertuigen in de compacte luxe SUV-klasse is. De X3 heeft ook veel voor- en achterbankruimte. Het wordt standaard geleverd met kunstlederen bekleding en elektrisch verstelbare voorstoelen.

2015 BMW i3

De BMW i3, geïntroduceerd in 2013, was een revolutionair nieuw ontwerp voor het Duitse merk. Het maakt deel uit van BMW’s vooruitstrevende nieuwe line-up voor hybride en elektrische auto’s. Meer dan dat, de i3 introduceerde een unieke hatchback-carrosseriestijl, met verrassende cabineruimte en de behulpzame schelpvormige halve deuren. De lay-out van het dashboard is compleet anders dan bij andere BMW-modellen en is misschien even wennen, maar is erg ergonomisch. De i3 heeft een levendige, door een batterij aangedreven elektromotor van 170 pk en is verkrijgbaar met een tweecilinder range-extender-motor die alleen als generator fungeert om het batterijpakket op te laden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Koop een van deze tweedehands BMW’s in 2022! 

Reageren is niet toegestaan.