Streamingtrends die je deze herfst niet wilt missen

Met zoveel verschillende opties om om te streamen kom je bijna tijd te kort. Er is nu zoveel te zien en streamen dat het je kan doen duizelen. In dit artikel delen we de leukste streamingcontent van sport tot films en muziek.

Streamen van sport

De twee sporten die de afgelopen jaren zijn gestegen in populariteit zijn Formule 1 en boksen, blijkt uit de ExpressVPN Infographic 5 trends in sport streamen. De eerste pitstop op de lijst is de Grand Prix. Races in de Verenigde Staten maar ook Mexico, São Paulo en Abu Dhabi worden zeker een thriller, dus zorg ervoor dat je het kunt kijken. De volgende stop is boksen. Op 29 oktober neemt Youtuber Jake Paul het op tegen MMA-legende Anderson Silva in een langverwachte wedstrijd. Dit wordt een gevecht dat de geschiedenis in zal gaan.

Wat biedt Netflix?

Uit een onderzoek bleek onlangs dat Netflix nu andere streamingdiensten verslaat als het gaat om kijkerstevredenheid. Toch wijzen de resultaten uit dat Nederlandse Netflixgebruikers minder tevreden zijn dan vorig jaar.

De meest gestreamde films op Netflix op dit moment

Vraag je je af wat je op Netflix moet kijken? Kijk niet verder dan deze lijst van de meest gestreamde films op het platform op dit moment! Van luchtige komedies tot aangrijpende drama’s, er is voor elk wat wils:

  1. Anna: Een spannende thriller met Tatiana Maslany in de hoofdrol als een vrouw die moordenaars moet ontwijken terwijl ze probeert de geheimen van haar verleden bloot te leggen. Als je in de stemming bent voor een film om op het puntje van je stoel te zitten, dan is dit de film voor jou.
  2. The Secret Life of Pets: Een hilarische animatiefilm over wat onze huisdieren uitspoken als we niet thuis zijn. Perfect voor een familieavond of als je zin hebt om te lachen.
  3. Do Revenge:Een tienerdrama waarin onder andere dochter van Uma Thurman, Maya Hawke een rol vervult. Het drama gaat over twee tieners die wraak willen nemen op hun kwelgeesten.

Series die je gezien moet hebben

Netflix is er natuurlijk ook voor series. Er zijn drie shows die trending zijn in Nederland. Ten eerste is er Fate: The Winx Saga. Deze show is voor fantasy-fans. Ten tweede is er Cobra Kai. Een topper voor fans van Martial arts. En tot slot is er ook het Dagboek van een Gigolo voor drama- en comedyfans.

Muziek: Spotify verbreedt je muzieksmaak

Het streamen van muziek is de norm geworden. Diensten als Spotify maken het gemakkelijk om altijd en overal naar je favoriete liedjes te luisteren. Met de recente stijging van de populariteit van Afrobeat en soul trap, is er voor elk wat wils op Spotify. Deze tips van &C verbeteren je Spotify-ervaring.We bespreken de top drie van Nederland om te zien wat op dit moment hot is.

I’m Good (Blue) van David Guetta staat op de eerste plaats. Deze housetrack is een feelgood nummer waarop je lekker kunt dansen. Op de tweede plaats staat Katnuf met Van Mij Zijn. Dit soultrap nummer vertelt het verhaal van een misgelopen liefde. De derde plaats is voor Rema met Calm Down. Deze Afrobeat hit roept op tot kalmte in de chaos van het leven.

Er is voor ieder wat wils, van house, soul trap of Afrobeat. Ook als je in de stemming bent voor een hartverscheurende thriller of een luchtige komedie zul je niet teleurgesteld worden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Streamingtrends die je deze herfst niet wilt missen

Reageren is niet toegestaan.