THC vape: hoe werkt dat?

De e-sigaret of vape pen zie je steeds vaker. Het is een alternatief voor roken, maar is het ook een alternatief voor blowen? Wiet roken om high of stoned te worden kan met een joint of met het moderne alternatief van thc vape. Bij vapen gaat het om verdampen door enorme hitte, maar niet om verbranden zoals bij roken. Je gebruikt een thc e liquid in je e smoker. Je moet dus wel een e smoker hebben om deze thc liquid te kunnen consumeren. Het mag logisch zijn dat thc vape ook thc bevat en daardoor onder drugs valt. Je koopt thc vape daarom bij de coffeeshop. Iedere soort liquid zal een bepaalde smaak en een bepaald effect hebben.

THC vape: soorten wiet

Veel populaire wietsoorten die je op de coffeeshop menukaart ziet, kom je ook tegen als deze zogenoemde thc vape juice! Het voordeel daarvan is dat je niet, zoals met een joint roken, ook nicotine binnenkrijgt van de tabak. Bij THC vape kopen draait het erom dat je eerst kiest voor een wietsoort, zoals sativa of indica. Je kiest daarmee de sfeer die je wilt en het effect dat je wilt verkrijgen. Daarnaast kies je een strain die je lekker vindt smaken of waarvan je het effect al kent. Denk aan Wedding cake, Grape head, Sunday driver, Watermelon Skittlez en meer. Er is keuze genoeg; ook in thc e liquid.

THC e liquid

Net als voor je e sigaret vloeistof nodig is, zul je ook voor je THC vape pen regelmatig THC e liquid kopen. Bij een online coffeeshop kun je vaak wel thc vape pens kopen. De inhoud bevat voor een groot percentage pure thc, wees je daar dus goed van bewust. Deze cannabis extracten zullen anders aan kunnen komen dan een cannabis distillaat zoals hasj. Wanneer je voor het eerst thc distillaat neemt, neem dan niet te veel, maar wacht op de inwerktijd. Idealiter heb je altijd iemand bij je die nuchter blijft.

THC vape cartridge

Bij THC-specialist kun je vape cartridges kopen met thc destillaat van het merk KILO. Op de verpakking zie je staan dat deze vape cartridges vrij van pesticide zijn en voor “medical use”. Voor de nodige dosis medicatie consumeren, kun je eerst advies van je arts inwinnen.

THC vape juice: smaak

Is bij cannabis roken en vapen de smaak hetzelfde? Doordat er geen tabak gebruikt wordt en doordat het niet verbrand wordt, kan van thc vape juice de smaak wat anders zijn dan hoe je het gewend bent van het roken. Voor je echter op zoek gaat naar een smaakloze thc, zou je de vape e liquid smaken een kans kunnen geven. Kies bijvoorbeeld eens voor de fijne smaak van Lemon skunk! Je mist uiteraard de klassieke geur van gedroogde toppen, maar je wake and bake sessies met vrienden hoeven er niet minder gezellig om te worden.

Nieuwe productietechniek opgedoken

Met THC vape is de wiet wereld een nieuwe periode ingegaan. Er wordt op moleculair niveau puur gekeken naar waardes en het verkrijgen van een zuiver concentraat. Voor de nodige dosis in medische gevallen kan dit handig zijn, hoewel er allerlei situaties zijn waarin beter weten wat je tot je neemt prettig is. De nieuwe productietechniek zal het gebruik van een vaporizer steeds normaler maken.

Opnieuw cannabis ontdekken

Nu deze nieuwste hype overgevlogen is, is het tijd om opnieuw uit te zoeken welke smaken je lekker vindt. Er zijn immers meerdere soorten wiet die een ontspannen gevoel geven, maar het is jammer als smaken verloren gaan en een smaakloos extract overblijft. De makers hebben wel natuurlijke terpenen aan het extract toegevoegd om een smaakprofiel op te bouwen en een prettige ervaring te bieden. Je zult dus opnieuw moeten ontdekken welke bepaalde profielen en welke bepaalde smaken jou bevallen.

Online coffeeshop

Zoals je van deze nieuwe producten kunt verwachten, is het kopen ervan ook veranderd. De online coffeeshop biedt zo’n cartridge ook aan. Vergelijk je prijzen van een gram wiet met thc vape cartridges, onthoud dan dat het hoge concentraat thc in e liquid hoger is. Distillaten bevatten natuurlijk terpenen en andere stoffen, je kunt navragen bij de coffeeshop of op de verpakking terugvinden welke stoffen dit zijn.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor THC vape: hoe werkt dat?

Reageren is niet toegestaan.