Anytime Fitness Groesbeek – Halloween Challenge

De maand van Halloween, oktober, staat weer voor de deur! Bij Anytime Fitness is dat weer het moment om het sporten en fitness in een “leuk jasje” te steken.

Net zoals afgelopen jaren hebben we ook dit jaar weer een leuke Halloween challenge voorbereid. Met de Halloween challenge vullen leden een stempelkaart door het uitvoeren van opdrachten. Met een volle kaart kan men meedingen naar prijzen. De hoofdprijs is helemaal in het thema namelijk een deelname aan de Griezeltocht te Leuth op 19 november. Daarnaast verloot Anytime Fitness heel veel goodies zoals sporttassen, handdoeken, paraplu’s en bidons.

Met de challenge worden leden uitgedaagd om grappige worktouts maar soms ook pittige workouts te doen. Denk hierbij aan het zolang mogelijk vasthouden van een pompoen (5 kilogram) met gestrekte armen. Maar er zitten ook gekke leuke opdrachten bij zoals het maken van een gezonde maaltijd en het delen van het recept. Of bijvoorbeeld, op 31 oktober verkleed naar de sportschool komen!

We willen hiermee onze sporters meer fun en beleving geven. Het sporten en gezond bewegen is ons hoofddoel maar we maken ook graag plezier bij Anytime Fitness. Ook een keer gratis Anytime Fitness proberen?

Klik dan op onderstaande link en we regelen een gratis proefweek voor je.

https://www.anytimefitness.nl/7-dagen-pas/?club=NL-1016


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Anytime Fitness Groesbeek – Halloween Challenge

Reageren is niet toegestaan.