Drie informatiebijeenkomsten in november bij SNS Nijmegen

NIJMEGEN – In november organiseert SNS Nijmegen 3 informatiebijeenkomsten: ‘Hoe vergroot je de kans op een eigen huis?’ op 3 november, ‘Hoe kun je je woning verduurzamen?’ op 17 november en de ondernemersavond op 29 november.

Aanmelden?

Mail dan naar snsbank.nijmegen@sns.nl. Bellen kan ook: 030 – 633 30 00. Deelname aan de particuliere avonden is gratis. Deelname aan de ondernemersavond kost € 45 (exclusief btw).

Vergroot de kans op een eigen huis

Ben je op zoek naar je 1e koophuis of juist ’t volgende? Of begin je binnenkort je zoektocht? Kom dan naar deze gratis informatiebijeenkomst. Makelaar Bob Witteveen laat zien welke kansen er zijn op de huizenmarkt in Nijmegen. En Financieel Adviseur Rudy Bongers vertelt je alles over de kansvergroters van SNS en hoe die je kunnen helpen in je zoektocht.

De bijeenkomst is op donderdag 3 november en start om 19 uur.

Hoe kun je je huis verduurzamen?

Het is het gesprek van de dag, maar wat werkt het beste voor jouw huis? Tijdens deze gratis bijeenkomst vertelt een expert van het Energieloket van de gemeente Nijmegen over de mogelijkheden en subsidies. En een ervaringsdeskundige deelt zijn ervaringen. Je krijgt ook informatie over passende financieringsmogelijkheden voor het verduurzamen van je huis.

De bijeenkomst is op donderdag 17 november en start om 19:00 uur.

Ondernemersavond

Als ondernemer ben je altijd bezig met ondernemen. En dan schiet ’t netwerken en ontwikkelen er al snel bij in. Maar van ervaringen uitwisselen leer je. Dick Bos, een van de eigenaren van StartUp Nijmegen, vertelt hoe jij jouw bedrijf kunt laten groeien. En laat je zien wat ervaren ondernemers kunnen leren van startende ondernemers. Galeriehouder Eelko van Iersel van Galerie Zeven Zomers is kunstschilder en grafisch ontwerper. Hij vertelt hoe het is om als kunstenaar bezig te zijn met ondernemen.

De bijeenkomst is op dinsdag 29 november en start om 19.30 uur.

SNS Nijmegen
Marikenstraat 17-19

6511 PX Nijmegen

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 november, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Drie informatiebijeenkomsten in november bij SNS Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.