Meer tijd voor inspectie Prins Willem Alexanderbrug

Tot en met 30 november verkeershinder en afsluitingen

REGIO – De inspectie van de Prins Willem Alexanderbrug (N323) is in volle gang en vraagt meer tijd. De werkzaamheden lopen daarom door tot en met woensdag 30 november 19.00 uur. Voor de veiligheid van werkers en weggebruikers sluit de provincie de parallelwegen af. Dit leidt tot verkeershinder.

Parallelbanen afwisselend afgesloten van 28 tot 30 november

Voor de extra inspecties sluit de provincie vanaf maandagochtend 28 november (hoe laat) tot woensdag 30 november 19.00 uur afwisselend de parallelwegen af. Op maandag 28 november is de parallelbaan aan de westkant vanaf 8.00 uur tot 19.00 uur afgesloten.

Dinsdag 29 en woensdag 30 november is de parallelbaan aan de oostkant afgesloten. Fietser en voetgangers kunnen gebruik maken van de andere parallelweg. Landbouwverkeer wordt in deze week  via de hoofdrijbaan geleid, waardoor de snelheid op de hoofdrijbanen wordt verlaagd naar 50 km/u.

Meer informatie

Een volledig overzicht van de werkzaamheden staat op www.bereikbaargelderland.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Meer tijd voor inspectie Prins Willem Alexanderbrug

Reageren is niet toegestaan.