Wil je weten hoe Cultuurfonds Gelderland een project kan ondersteunen? 

REGIO – Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland vertelt digitaal over de mogelijkheden. Wanneer kun je financiële ondersteuning aanvragen? Voor welke projecten? Waar moet je dan op letten?

Het Cultuurfonds draagt graag bij aan uitzonderlijke projecten op het gebied van cultuur en natuur. Bijvoorbeeld voor een tentoonstelling, het uitgeven van een boek, het aanleggen van een vlindertuin of een hiphop workshop. Ook kan worden bijdragen aan de kosten voor apparatuur die voor culturele zaken wordt gebruikt, zoals instrumenten en een piano voor een koor. Maar er is nog veel meer over te vertellen.

Aanmelden

Reden om iedereen die meer wil weten over wat het Prins Bernhard Cultuurfonds voor organisaties in Gelderland kan betekenen, uit te nodigen zich aan te melden voor een digitale bijeenkomst waarin toegelicht wordt hoe de organisatie te werk gaat.

Deze sessie vindt plaats op 13 december 2022 van 10.00 tot circa 11.00 uur. Aanmelden kan via gelderland@cultuurfonds.nl o.v.v. informatiebijeenkomst 13 december 2022.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Wil je weten hoe Cultuurfonds Gelderland een project kan ondersteunen? 

Reageren is niet toegestaan.