Maak kennis met Pluryn in Groesbeek

GROESBEEK – Op zoek naar een uitdagende baan? Of altijd al een keer bij een zorgvoorziening voor mensen met complexe zorgvragen willen kijken? Kom dan naar de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 16 maart. Honderden zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland openen die dag hun deuren. Ook verschillende locaties van Pluryn in Groesbeek doen mee. Ze zijn op 16 maart geopend tussen 11.00 en 15.00 uur.

Werkenrode Jeugd

In de ontvangstruimte in het hoofdgebouw van Werkenrode Jeugd verwelkomen medewerkers bezoekers met koffie en thee. Zij kunnen hier kijken naar een film over Werkenrode Jeugd. Ook is er informatie over de doelgroepen die Werkenrode Jeugd ondersteunt. Begeleiders, praktijkopleiders, gedragswetenschappers en leidinggevenden zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Werkenrode Jeugd is een woon- en behandelvoorziening voor jongeren en jongvolwassenen met licht tot matig verstandelijke beperking en gedragsproblemen, jongeren met autisme (ASS), niet-aangeboren hersenletsel (NAH), lichamelijke beperking of een chronische ziekte.

Adres: Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Ook op de behandellocaties van Werkenorde Jeugd in Nijmegen zijn bezoekers van harte welkom: Kempenaerstraat 115 en Gildekamp 11-61.

Kemnade

Onder begeleiding van personeel van Kemnade worden bezoekers in kleine groepjes rondgeleid en meegenomen in hoe een ‘dag op Kemnade’ eruitziet. Na een korte introductie worden woningen bezocht en laten cliënten hun appartementen zien. De rondleidingen voeren ook langs het gebouw Werk & Vrije Tijd. Voor mensen met belangstelling voor een baan bij Kemnade is een recruiter aanwezig. Bezoekers kunnen zich melden bij de looppoort, waar zij worden opgevangen door medewerkers van Kemnade.

Kemnade is een besloten woon- werkvoorziening voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier nog psychiatrische, leer- of sociale problemen bij. Cliënten werken hier met structuur, begrenzing en intensieve behandeling en therapie aan hun problemen.

Adres: Nijmeegsebaan 9, Groesbeek

Buurtmarkt Breedeweg

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij Buurtmarkt Breedeweg? Het kan op 16 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Medewerkers staan klaar om meer te vertellen en mensen rond te leiden door de Buurtmarkt. Wie gewoon wil komen winkelen, is natuurlijk ook welkom. De Buurtmarkt is gewoon geopend!

Buurtmarkt Breedeweg is een maatschappelijke onderneming van Pluryn. Het is een gewone supermarkt, met A-merken, een eigen huismerk, veel streekproducten, een eigen bakkerij en een lunchroom. Het is daarnaast een plek waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ervaring opdoen en praktijkopleidingen volgen, ter voorbereiding op een baan bij een regulier bedrijf.

Adres: Bredeweg 61, Groesbeek

Pluryn in Groesbeek, Limburg en Brabant

Bij Pluryn in Groesbeek, Limburg en Brabant kunnen belangstellenden tijdens de Dag van Zorg en Welzijn terecht op twee locaties: Kasteelsehof 1 en 2 en de Haydnstraat 1 zijn geopend voor bezoek. Vanaf 11.00 uur kan belangstellend publiek er terecht voor een kijkje achter de schermen. Ook is er een wandelroute langs verschillende Plurynlocaties in Groesbeek beschikbaar bij de open locaties.

Bij Pluryn in Groesbeek, Limburg en Brabant wonen (jong)volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking, al of niet in combinatie met ernstige gedragsproblemen. Cliënten wonen er midden in de wijk en krijgen de benodigde begeleiding. Ook qua werk, onderwijs en vrijetijdsbesteding valt er volop te kiezen!

Adressen: Kasteelsehof, Cranenburgsestraat 16, Groesbeek; locatie Haydnstraat, Haydnstraat 1, Groesbeek.

Meer locaties

Ook verschillende locaties van Pluryn in Nijmegen doen mee aan de Open Dag van Zorg en Welzijn, waaronder De Winckelsteegh. Kijk voor een volledig overzicht op www.pluryn.nl.


Tags: , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Maak kennis met Pluryn in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.