Kom genieten met De Kèls in de Mallemolen

GROESBEEK – Zaterdagavond 2 november treden De Kèls op in Cultureel Centrum De Mallemolen. Deze Kèlsavond is een jaarlijks terugkerend evenement waar iedere fan bij wil zijn.

In de jaren dat de kèls en hun publiek opgroeiden zijn er zoveel mooie liederen gemaakt dat er voldoende keuze is. Uiteraard zijn er dit jaar weer vele nieuwe klassiekers aan het repertoire toegevoegd. Elk lied brengt weer mooie herinneringen mee. Soms word je er stil van en pink je misschien wel een klein traantje weg, maar vaker zing je met een brede lach spontaan en uit volle borst mee! Kortom, een prachtige beleving.

Tom Meeuwese -werkelijk een veelzijdige en professionele top entertainer die al 30 jaar garant staat voor gezellige feesten- zal tijdens de pauze en tijdens de afterparty bijdragen aan het welslagen van deze avond. 

Er zijn nog enkele kaartjes (à € 7,50) te koop (De Mallemolen).

Als de kaarten zijn uitverkocht, of je hebt eerder die avond geen gelegenheid gehad om De Kèls te horen en te zien, dan kun je desondanks toch aan de afterparty mee doen. In dat geval kun je vanaf 22:30 uur aanschuiven in het theatercafé en eventueel dansend en meezingend genieten van de muziek, een hapje en drankje.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kom genieten met De Kèls in de Mallemolen

Reageren is niet toegestaan.