Sinterklaas – cadeau zonder naam in theater Cardo

GROESBEEK – Alle stoelen aan de kant… Sinterklaas is in het land! Sinterklaas heeft dit jaar een groot probleem met één pakje. In een afwisselende interactieve sinterklaasshow zal presentator Kevin zowel kinderen als volwassenen meenemen met het oer-Hollandse kinderfeest.

Al snel zal Sinterklaas plaatsnemen op een prachtige troon die op het podium staat. Samen met Kevin zal Sinterklaas zelf een spelshow leiden met een hoog feestgehalte en een goed gevulde zak cadeautjes meenemen die de kids kunnen winnen.

Aan het einde van de show deelt Sinterklaas natuurlijk cadeautjes uit. Maar dit jaar is er één cadeautje zonder naam. Van wie is dit? Hoe kan dat nou? Kevin en Sinterklaas zullen tot slot van de show een spel spelen met de hele zaal. Iedereen die aanwezig is moet meedoen om erachter te komen van wie dit cadeautje is. En met iedereen bedoelen we dan ook echt iedereen! Na afloop is er natuurlijk een meet & greet met presentator Kevin Kouwenhoven en de Goedheiligman.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een klein en gedreven team, een groep trouwe bedrijven die de financiële basis vormt en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie hierover op de site www.cardotheater.nl.

Sinterklaas – Cadeau Zonder Naam

Woensdag 20 november

Zaal open 14.30 uur

Aanvang 15.00 uur

Zitvoorstelling

Prijs € 7,50


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas – cadeau zonder naam in theater Cardo

Reageren is niet toegestaan.