Expositie Timia Rugenbrink in het Kerkje van Persingen

PERSINGEN – Timia Rugenbrink exposeert op 16 en 17 november een flink aantal werken binnen het thema ‘Schoonheid en Troost’  in het Kerkje van Persingen – Persingenstraat 7 – Persingen.

In een omgeving zo heel passend bij het thema worden werken getoond die soms overduidelijk het thema raken en soms misschien enkel in een detail. Breed binnen het thema passend zijn de werken een beeldende invulling van Timia Rugenbrink in een poging het persoonlijke een herkenbaarheid te geven voor een ieder.

Het spanningsveld tussen wat privé emoties zijn en wat wij allen (kunnen) ervaren is op het scherpst van de snee uitgevoerd. Boven de emotie staat een beeldende kwaliteit wat aan het thema Schoonheid en Troost zeker kracht en intensiteit  toevoegt.

De diversiteit aan diciplines en stijlvormen;  schilderen, tekenen, textiel en boetseerwerk zijn  allen duidelijk van 1 hand, het kenmerkend handschrift met de eigen kijk naar het gewone en bijzondere om ons heen van Timia Rugenbrink. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Expositie Timia Rugenbrink in het Kerkje van Persingen

Reageren is niet toegestaan.