Jubilate Deo at the Movies

GROESBEEK – Een onheilspellend akkoord vanuit de bassen, een markante melodie in de bugels en trompetten, of een melancholiek thema in de baritons waar u spontaan kippenvel van krijgt. Op zaterdag 11 januari en zondag 12 januari geeft Fanfare Jubilate Deo haar jaarlijkse nieuwjaarsconcerten, met dit jaar het thema filmmuziek. 

Wist u dat de kracht van films niet in de beelden zit maar in de muziek? Vaak hoeft u maar enkele seconden muziek te luisteren om een film te herkennen. Bij het markante thema van de trompetten denkt u gelijk aan het donker gelakte masker van Darth Vader uit Star Wars. Bij de onheilspellende akkoorden van de bassen voelt u direct weer de spanning die u ook voelde toen u The Lion King zag. De beelden van de camera tonen u het verhaal, maar de muziek zorgt voor uw emoties en beleving.

Zo kunt u luisteren naar een selectie uit de muziek van John Williams (onder andere Star Wars, Indiana Jones), de soundtrack van Cars, het emotionele thema uit de film Schindlers List en nog veel meer.

De concerten vinden plaats in zaal De Sleutel Bredeweg 71 te Groesbeek Terwijl u op een grootscherm naar de filmbeelden kijkt kunt u genieten van de live gespeelde filmmuziek.

Op zaterdag 11 januari om 20.00 uur en op zondag 12 januari on 14.00 de entree is helemaal gratis. Kom wel op tijd want vol is vol.

Op zondag doet ook het leerlingenorkest mee en de slagwerkgroep.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Jubilate Deo at the Movies

Reageren is niet toegestaan.