Valentijns concert in Kleine Bartholomeuskerk

BEEK UBBERGEN – Speciaal voor Valentijnsdag wordt er op vrijdagavond 14 februari  in de Kleine Bartholomeuskerk, een romantisch concert gehouden door harp- gitaar duo Claudia y Manito. Vol overgave en vuur brengt dit tweetal een repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent ten gehore.

Op de Paraguayaanse harp speelt Claudia gevoelige melodieën en ritmische partijen. Menig luisteraar voelt bij haar spel de passie en hartstocht.  Ook worden er Spaanstalige nummers met het thema ‘de liefde’ gezongen. Het gipsy flamencospel van Manito geeft de muziek een extra dimensie Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.

De aanvang is 20.30, entree €12,50 incl. drankje. Het adres van het kerkje is Nieuwe Holleweg 2 Beek-Ubbergen, Reserveren is wenselijk  dit kan via info@manito.biz of 06-23259107.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Valentijns concert in Kleine Bartholomeuskerk

Reageren is niet toegestaan.