Subsidie voor 24 Gelderse producties en festivals

PROVINCIE – 24 grote culturele producties en festivals krijgen subsidie van provincie Gelderland. Het gaat in totaal om ruim 1,2 miljoen euro. Dat geld gaat naar podiumkunst, beeldende kunst en festivals die in 2020 in Gelderland te zien zijn. Het toekennen van de subsidies past in het cultuurprogramma ‘Beleef het mee!’. Met deze regeling wil de provincie het cultureel klimaat in Gelderland versterken.

Criteria grote producties

Er zijn veel verschillende aanvragen gedaan. Een onafhankelijke commissie heeft de aanvragen beoordeeld op basis van inhoudelijke criteria. Daarbij is gekeken naar kwaliteit, toegankelijkheid, ondernemerschap en provinciaal belang. De beste aanvragen hebben subsidie gekregen. Het gaat om 7 aanvragen op het gebied van podiumkunsten, 11 festivals en 6 projecten op het gebied van beeldende kunst, mode en vormgeving. Met het toekennen van de subsidie is al het geld uit de regeling ook uitgegeven.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Subsidie voor 24 Gelderse producties en festivals

Reageren is niet toegestaan.