Regiokoor Tamtam maakt vliegende start

GROESBEEK – Graag wil ik iedereen laten weten, hoe de stand van zaken is met betrekking tot de oprichting van het nieuwe Regiokoor Tamtam. Na de oproep in diverse bladen en media kwam er een ongelooflijk aantal positieve reacties, met als gevolg dat er zich op dit moment al 50 mensen voor het koor hebben aangemeld. Daar ben ik ontzettend blij mee.

Voor wie zich alsnog bij het koor wil aansluiten, zet ik hieronder nog wat gegevens op een rijtje: Het koor heeft een regionale functie en omvat plaatsen als Nijmegen, Beek, Ooij, Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Mook en Molenhoek. De repetities vinden plaats op de maandagavond van 20.00 uur -22.00 uur. De repetities zullen worden gehouden in de mooie kapel van Verzorginghuis De Kloostertuin (ingang aan Bellevue 9 in Groesbeek) Er is geen leeftijdsbeperking en we zingen in alle stijlen.

Is dit nieuwe koor iets voor jou, stuur dan een e-mail naar Eugène Ceulemans: eugeneceulemans@xs4all.nl

Ingezonden stuk door Eugène Ceulemans


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Regiokoor Tamtam maakt vliegende start

Reageren is niet toegestaan.