Blues-night in Berg en Dal

BERG EN DAL – Zaterdag 1 februari is er weer live muziek in dorpshuis Kerstendal. Allereest zal Blueshift optreden. Blueshift is een zeskoppige Nijmeegse band gevormd door studenten natuur- en sterrenkunde aan de Radboud Universiteit.

Met veel ruimte voor mooie gitaar- en keyboardsolo’s spelen ze bekende blues-nummers in de stijl van Eric Clapton, JJ Cale en stevige blues-rockcovers van Deep Purple en DeWolff. Bleushift hoopt binnenkort een eerste EP uit te kunnen brengen.

Daarna Sweet Bourbon, de 5-koppige blues-rock band waarvan de muziek alles behalve sweet is. ‘A  new blues sound’ zoals ze zelf zeggen. Blues- en bluesrock nummers van eigen hand of klassiekers.

Sweet Bourbon heeft al verschillende CD’s op haar naam staan.

Muziek liefhebber en zin in een gezellige avond? Kom dan zaterdag 1 februari naar Kerstendal (Kerstendalseweg 17 Berg en Dal). Entree 5 euro. De zaal is vanaf 19.30 geopend. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Blues-night in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.