Nieuw thuishonk voor Regiokoor Tamtam

GROESBEEK – Het nog kersverse, pas opgerichte Regiokoor Tamtam heeft een nieuwe, vaste locatie gevonden voor zijn repetitie-avonden:

Hotel Café Restaurant “De Oude Molen”
Molenweg 48
6561 AK  Groesbeek
024-3971478

De eerste repetities zijn al achter de rug. Een enthousiaste groep van nu al ruim 50 dames en heren in de leeftijd van 17 tot 65 zingen iedere maandagavond (20-22u.) met veel plezier onder leiding van de ervaren en gedreven dirigent Eugène Ceulemans. Zingen is een heerlijke bezigheid en bij dit koor worden veel nieuwe vriendschappen gesloten.

Het repertoire is erg breed; we zingen goede muziek in alle stijlen en meerdere talen. Ben je dus geïnteresseerd in bijvoorbeeld alleen popmuziek, dan zal het niet klikken. Vind je zingen op zich gewoon leuk en maakt het je verder niet zo veel uit in welke stijl, dan ben je bij Tamtam op de juiste plek.

Er nog plaats voor nog maximaal 10 nieuwe leden. Lijkt dit nieuwe koor iets voor jou, stuur dan een e-mail naar Eugène Ceulemans: eugeneceulemans@xs4all.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuw thuishonk voor Regiokoor Tamtam

Reageren is niet toegestaan.