Edwin Evers band, Daredevils en The Bentleys te zien bij De Wolfsberg Koningsfeest 2020

GROESBEEK – Op 27 april wordt in de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek traditiegetrouw de verjaardag van onze koning op muzikale wijze gevierd.

Tijdens de 13e editie van het leukste Koningsfeest van de regio wacht je een middag en avond Hollandse gezelligheid met een programma vol livemuziek gespeeld door de allerbeste coverbands. Van rock-‘n-roll klassiekers uit de 50’s en 60’s, naar hits uit de jaren ‘70 tot de zeroes en mash-ups van de muziek van nu. De sterke line-up bewijst dat nummer 13 ook een geluksgetal kan zijn.

De hoofdact is de razend populaire Edwin Evers band. Na hun uitverkochte landelijke clubtour gaat de 13-koppige formatie door naar Groesbeek met hun show vol verrassende covers. Van rustige ballads tot swingende hits, met hun creatieve uitvoering van muziek uit de jaren ’80 tot nu maken ze van ieder optreden een feest voor jong en oud. Powerteam Daredevils staat voor het tweede jaar op rij geprogrammeerd bij De Wolfsberg Koningsfeest. De jonge mash-up coverband onder het management van The Dirty Daddies maakt grote stappen in het muziekcircuit. Dit seizoen zijn ze te zien bij het televisieprogramma ‘The Voice of Holland’ en vorig jaar bliezen ze al duizenden enthousiaste bezoekers van De Wolfsberg omver.

Dat komen ze dit jaar nog eens goed overdoen met hun onconventionele combinaties van klassiekers en actuele hits. Michael Jackson, Queen, Katy Perry en Usher: moeiteloos worden ze samengesmolten tot een knallende show waarbij stilstaan geen optie is. Voor een nostalgisch tintje dragen The Bentleys hun steentje bij. Strak in het pak spelen de vijf podiumbeesten met authentieke instrumenten de sound van de jaren ‘50 en ‘60. The Beatles, The Stones en The King, deze gouwe ouwe staan allemaal op de setlist. Om het programma aan elkaar te draaien is DJ Rob Toonen ook dit jaar weer van de partij.

Wil je dit evenement niet missen? Kaarten voor De Wolfsberg Koningsfeest 2020 zijn nu verkrijgbaar. Tickets zijn voor € 17,50,- te koop via tributeparty.nl of als hardcopy bij The Read Shop Malden, Bruna Groesbeek en De Wolfsberg. Wacht niet te lang met bestellen, want al meer dan een derde van de kaarten is verkocht.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Edwin Evers band, Daredevils en The Bentleys te zien bij De Wolfsberg Koningsfeest 2020

Reageren is niet toegestaan.