Winterconcert in Hotel restaurant Rozenhof

HEILIG LANDSTICHTING – Op zondagmiddag 26 januari 2020 aanstaande van 13 tot 18 uur vindt in hotel restaurant Rozenhof de negende editie plaats van het concert waar jonge talenten, studenten en amateurmusici klassieke- en eigentijdse muziek met piano ten gehore brengen met gastoptredens van sopraan Emanuèlle Redzaj begeleid door Anke Kuiper op piano en zanggroep Sparkle begeleid door Rene Wolf op piano.

Zowel lokale aanstormende talenten, studenten, amateur- en semiprofessionele musici krijgen een podium zodat gasten op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met klassieke muziek.

Onder het genot van heerlijke streekgerechten en culinaire specialiteiten uit de bistro-keuken van Rozenhof, van de hand van chef-kok Marcel Vermeulen en souschef Steffan Hendriksen, kunnen de bezoekers een smaak- en luisterbeleving ervaren.

Het concert is van 13.00 tot 18.00 uur. Zaal gaat open vanaf 12.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten a € 25 beschikbaar. Meer informatie: https://www.heartforarts.nl/winterconcert-rozenhof/. Locatie:

Hotel Restaurant Rozenhof, Nijmeegsebaan 114, Heilig Landstichting; www.rozenhof.nl.

Historie

Het begon allemaal met Marcel van de Vall. Hij wilde jonge muzikale talenten een podium geven en klassieke pianomuziek bereikbaar maken voor een groter publiek. Het combineren van lekker eten en in een ontspannen sfeer luisteren naar pianomuziek was zijn doel. Zijn idee om muziek te omlijsten met lokale spijzen ontstond negen jaar geleden. Samen met chef-kok Marcel Vermeulen van Hotel Restaurant de Rozenhof werkte hij een plan uit om zijn ideeën vorm te geven. Dit resulteerde in 2010 in het eerste pianoconcert.

Het programma in het kort

In de negende editie die op 26 januari 2020 plaatsvindt, wordt pianomuziek ten gehore gebracht door Rob Klaassen, Joep Veldhoven, Ole en Acke Verweij. Op viool spelen Fabienne Jacobs en Lise Verweij. Gastoptredens worden verzorgd door het CMC Nijmeegs Studentenorkest, zanggroep  Sparkle (Maria Severt, Annet Jonker, Mariken Sünnen) begeleid op piano door Rene Wolf, en Emanuèlle Redzaj begeleid op piano door Anke Kuiper.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Winterconcert in Hotel restaurant Rozenhof

Reageren is niet toegestaan.