Zonder bezoekers, geen inkomsten!

NIJMEGEN – Het leven van ons allemaal staat helemaal op z’n kop. Ook het muZIEum is vanwege de Corona maatregelen gesloten. Echter heeft deze situatie, zoals bij velen, grote impact op de organisatie.

Zoals je misschien weet is de belangrijkste doelstelling van de organisatie het creëren van werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Dat doen ze zonder structurele subsidies. Zij zijn afhankelijk van bezoekers die een beleving komen doen bij één van de gidsen. Zonder bezoekers is er geen werk voor de gidsen en heeft het muZIEum geen inkomsten.

KOOP EEN CADEAUBON EN HELP HET MUZIEUM

Steun het muZIEum door het bestellen van een cadeaubon voor een bezoek later dit jaar. Geef de bon cadeau of houd hem lekker zelf. Zo helpen we elkaar deze barre tijd door en is er al iets leuks in het vooruitZICHT! Zo zorgen we samen dat de blinde en slechtziende gidsen van het muZIEum hun verhaal kunnen blijven vertellen!

De bon is onbeperkt geldig en voor zowel de binnen- als buitenbeleving in te zetten. Dus op het moment dat de situatie beter wordt, kan jij direct een uitzonderlijk uitje plannen. Meer informatie vind je op: www.muzieum.nl/cadeaubon

Wat krijg je voor de cadeaubon:

Tarief cadeaubon

  • Volwassenen (vanaf 13 jaar) | €16
  • Kinderen (8 t/m 12 jaar) | €11

 

De gidsen staan alweer te popelen om straks aan de slag te gaan en alle zienden een kijkje te geven in de wereld van het niet zien.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 maart, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zonder bezoekers, geen inkomsten!

Reageren is niet toegestaan.