Vrijwilligerswerk Berg en Dal

BERG EN DAL – Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties.

Stichting SchuldHulpBuddy zoekt een coördinator. De werkzaamheden zijn o.a. intake en functioneringsgesprekken voeren, bijeenkomsten organiseren, wegwijzer en vraagbaak zijn. Hiervoor krijg je een vrijwilligersvergoeding van 1700 euro. Heb je leidinggevende ervaring en bereid trainingen en opleidingen te volgen? Contactpersoon is Marinus Wijnsma: tel.06 13081734 of info@sshb.nl.

Stichting Fietsmaatjes Millingen aan de Rijn maakt het voor mensen, met een lichamelijke beperking,  mogelijk om met een duofiets en elektrische ondersteuning fietstochtjes te maken. Fiets jij graag in de prachtige omgeving en wil je anderen daar ook een plezier mee doen? Contactpersoon is Carla Derks: tel.0481 431968 of fietsmaatjesmillingen@gmail.com.

Ben je geïnspireerd geraakt kijk dan op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Anke Jacobs: tel. 085 0406066 of vspbergendal@fortewelzijn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.