Zeldzaam Mooi Markt op 5 september

NIJMEGEN – Tijdens de vijfde editie van de Zeldzaam Mooi Markt in het Valkhofpark kun je genieten van een ontspannen sfeer met muziek van Oscar Draait Plaatjes.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en/of foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt conform de laatste RIVM richtlijnen: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers.

Er is voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. 

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud. √Čn kinderen en volwassen kunnen zich in hogere sferen begeven door een ritje in de zeldzaam mooie handdraaimolen van de Groene Draack. Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Datum: zondag 5 september 2021 van 11:00 tot 17:00 uur
Locatie: Valkhofpark in Nijmegen
Toegang: gratis


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 augustus, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zeldzaam Mooi Markt op 5 september

Reageren is niet toegestaan.