Expositie kerkje van Persingen

Vier kunstenaars tonen hun kunst in het kerkje van Persingen op zaterdag 9 en zondag 10 oktober.

Ilse Aarsman – schilderijen

Voor deze expositie waren de Hollandse luchten de inspiratie. Krachtig neergezet met een losse toets, lijkt het alsof de lucht in beweging is. De schilderijen appelleren aan de verbeelding van de toeschouwer. Het werk neigt zelfs naar volledige abstractie. Ook het vrouwelijk naakt is een terugkerend thema. Ilse Aarsman geeft cursussen schilderen en beeldhouwen in haar atelier in Elst, Overbetuwe.  

Liz Schieving – brons en edelsmeden

Thema’s zijn vooral mens en dier: het vertellen van hun ‘verhalen’ door ze vorm te geven in beelden, die ook in brons worden uitgewerkt. Voor haar sieraden laat Liz Schieving zich inspireren door uiteenlopende vormen en stijlen. Ze werkt niet alleen met zilver maar combineert dit vaak ook met hout, kunststof of emaille. Liz maakt vrij werk en werkt ook in opdracht; het is boeiend om samen de opdracht te formuleren.

Ans Hendriksen – beelden

Vrouwenbeelden in chamotte klei, grof of fijn en bij voorkeur met zwarte klei. Voor Ans Hendriksen is het een uitdaging te zoeken naar de grenzen van wat haalbaar is. Deze worden steeds verlegd, de uitdagingen eveneens. Momenteel is Ans op zoek naar de interactie. Een boodschap overbrengen, iets uitstralen; twee of meer beelden samen geven dit mooi weer. Soms willen mensen iets speciaals, dat kan in opdracht. Sinds 2020 heeft Ans een nieuw atelier “KleiGoed” in Molenhoek. 

Ellen Koelewijn – schilderijen

Beroepsfotograaf Ellen Koelewijn vertaalt haar foto’s in mysterieuze en sferische schilderijen. Deze roepen een sprookjesachtig gevoel op, waardoor je getrokken wordt in de wereld van mystiek. Schilderen doet zij op gevoel. Ellen wordt beïnvloed door stemmingen, de natuur en emoties om haar heen. Als Ellen schildert is zij één met haar gevoelens en gedachten. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 september, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Expositie kerkje van Persingen

Reageren is niet toegestaan.