Expositie René Maagdenberg in Kalorama

BERG EN DAL – René (Geleen, 1957) is als fotograaf autodidact. Al vanaf zijn twaalfde maakt René foto’s. In de analoge tijd fotografeerde hij vooral in zwartwit. Zwartwit boort een diepere laag aan, die met kleur in de regel niet geraakt wordt.

In de huidige tijd fotografeert hij gezien de aard van het medium in kleur. Vaak wordt de foto in de nabewerking nog omgezet naar zwartwit.

Hij maakt graag foto’s van landschappen en de gebouwde omgeving. René licht er ook graag details uit voor een abstracter resultaat. De laatste jaren is de nadruk meer komen te liggen op portretten.

In deze expositie laat René onder meer werk zien uit zijn reizen naar Zuid-Frankrijk, Spanje en Australië, enkele samengestelde werken met een meer spirituele inslag, met architectonische abstracties en recente portretten.

René woont in Nijmegen.

Voor meer informatie over René: laphotographiepure.nl

De expositie van René Maagdenberg is te zien vanaf zaterdag 30 april 2022 tot en met zondag 24 juli 2022 in Kalorama, Nieuwe Holleweg 12 in Beek (Berg en Dal). Dagelijks van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Tijdens de expositie is er gelegenheid om René’s werk te kopen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 april, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Expositie René Maagdenberg in Kalorama

Reageren is niet toegestaan.