Legally Blonde Muze in theater De Lindenberg

NIJMEGEN – Van filmhit tot Broadwaymusical: Harvards meest geliefde student Elle Woods is terug! Muze Musicalproducties speelt op 8, 9 en 10 juli de hilarische musicalkomedie Legally Blonde in theater De Lindenberg in Nijmegen.

Het zorgeloze leven van Elle Woods staat volledig op z’n kop als haar droomprins Warner haar dumpt omdat ze niet serieus genoeg is. Halsoverkop besluit ze om de liefde van haar leven voor zich terug te winnen door hem achterna te gaan en een rechtenstudie te volgen aan het prestigieuze Harvard University. Na toegelaten te worden op een manier zoals alleen Elle Woods dat kan, ontdekt ze op Harvard dat ze veel meer in haar macht heeft dan van haar verwacht wordt.

De voorstelling word gespeeld door Muze Musicalproducties, een relatief nieuwe amateurvereniging die voor haar vorige productie Young Frankenstein een Amateur Musical Award won.

Tickets voor de voorstellingen kosten €18,50 en zijn te koop via de website van de Lindenberg (of via https://tinyurl.com/Kaartverkoop-legally-blonde).

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 juli, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Legally Blonde Muze in theater De Lindenberg

Reageren is niet toegestaan.