Vierdaagse Orkest in Groesbeek

GROESBEEK – Het Vierdaagse Orkest 2022 op het Dorpsplein in Groesbeek. Na het succesvolle optreden in 2019 treedt het Vierdaagse Orkest 2022 op woensdagavond 20 juli op met een avondvullende show.

Het concert is op het Dorpsplein en begint om 19.30 uur. Het concert wordt ondersteund door de BIZ, een drietal horecaondernemers zorgen voor een lekker drankje op het plein. Eigenweijs, De Comm en La Vie & Passie heten u van harte welkom. De toegang is gratis.

Het Vierdaagse Orkest 2022 heeft dit jaar niet alleen bijzondere nummers op het repertoire staan, maar het orkest is wat bezetting betreft nog nooit zo groot geweest. Het zorgt ervoor dat de muziek nog beter tot haar recht komt en dat zal het publiek merken.

Het Vierdaagse Orkest bestaat uit muzikanten uit een grote regio; van het Land van Cuijk tot het Rijk van Nijmegen en aangrenzende regio’s. Dat wordt aangevuld met een combo, een zanggroep van acht zangers en een dansgroep van acht danseressen. Het hele gezelschap komt daarmee op in totaal 80 uitvoerenden. In het orkest zijn alle secties volledig bezet.

Onder leiding van de vaste dirigent Bart van Zutven (orkest) en Stephanie van Werkhoven (zanggroep) is al sinds maart intensief gewerkt aan de meer dan 25 muziekwerken die ten gehore worden gebracht. Een avondvullend programma met een grote variatie aan muziek. Het gaat van pop tot musicalnummers en van rock tot filmmuziek en uiteraard ontbreekt de feestmuziek niet. Vele bekende nummers, maar ook muziek die het publiek zal verrassen.

Het Vierdaagse Orkest treedt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse in totaal vijf keer op. Daarbij komt nog het optreden op vrijdag tijdens de doortocht in Cuijk.

Na het Lake Invest Rooie Loperconcert in de schouwburg van Cuijk (zaterdag 16 juli, 19:30 uur) is het orkest te horen in Wijchen (dinsdag 19 juli, Markt, 19.30 uur), Groesbeek (woensdag 20 juli, Dorpsplein, 19.30 uur), Lake Invest Cuijks Kade Concert aan de Maaskade in Cuijk (donderdag 21 juli, 19.30 uur) en tot slotte in het Openluchttheater de Goffert in Nijmegen (zondagmiddag 24 juli, 15:00, €5).

Voor meer informatie en tickets zie: www.vierdaagseorkest.nl

Foto (C): Rob van Hassel 

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 juli, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vierdaagse Orkest in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.