Afrika Festival op camping Klein Amerika

GROESBEEK – Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022  is het Afrika weekend in Groesbeek. Stichting Bakia organiseert in samenwerking met Ritme op Maat en Liedjes Vieren  een mini festival in Afrikaanse sferen.

Issiaga Soumah verzorgt Afrikaanse dans en doundans workshops en Coen van Vollenhoven verzorgt djembé en percussie-workshops. Op camping Klein Amerika in Groesbeek hebben ze een mooie plek gevonden waar de eerste workshop om 10.30 uur begint.

Op zaterdag is er vanaf 17.00 uur Afrikaans eten en “live” muziek met Salia Traoré en vrienden. Door mee te doen aan de workshops steun je de stichting die een deel van de opbrengst gebruikt voor oa een waterput in het dorp Bakia in Guinee Conakry. Heb je hart voor Afrika kom dan actief meedoen aan deze gezellige dag. 
 
Voor een volledig overzicht van het programma kijk je op: www.afrikaans-trommelen/afrika-weekend-2022 of bel Coen 06-51302579 of Esther Splithof 06-53739019. 

Foto (C): Astrid Rijken

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 augustus, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Afrika Festival op camping Klein Amerika

Reageren is niet toegestaan.