Cultuurfonds Gelderland organiseert informatiebijeenkomst over indienen aanvragen

REGIO – Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland wil het makkelijk maken om meer te weten te komen over de werkwijze van het Cultuurfonds. Wanneer kun je financiĆ«le ondersteuning aanvragen? Voor welke projecten? Waar moet je dan op letten?

Het Cultuurfonds draagt graag bij aan uitzonderlijke projecten op het gebied van cultuur en natuur in de volle breedte, zoals muziek, (cultuur)historie, natuur, beeldende kunst, erfgoed en cultuur- of natuureducatie. Ook kan het Cultuurfonds bijdragen aan de kosten voor bijvoorbeeld apparatuur die voor culturele zaken wordt gebruikt, zoals instrumenten en museale inrichting. Maar er is nog veel meer over te vertellen.

Aanmelden

Reden om iedereen die meer wil weten over wat het Prins Bernhard Cultuurfonds voor organisaties in Gelderland kan betekenen, uit te nodigen zich aan te melden voor een digitale bijeenkomst waarin toegelicht wordt hoe de organisatie te werk gaat. Deze sessie vindt plaats op 19 september 2022 van 14.00 tot circa 15.30 uur. Aanmelden kan via gelderland@cultuurfonds.nl o.v.v. informatiebijeenkomst 19 september 2022.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cultuurfonds Gelderland organiseert informatiebijeenkomst over indienen aanvragen

Reageren is niet toegestaan.