Het goddelijke talent van Senja Sargeant

MILLINGEN AAN DE RIJN – Er breken onzekere tijden aan. De vraag wierp zich dan ook op of het verantwoord is, om in tijden als deze, culturele activiteiten te organiseren?

Naar aanleiding van het uitverkochte concert van Jim van der Zee, dat onlangs plaatsvond in Grand Café De M’ooije Waard in Millingen aan de Rijn, versterkte de gedachten om daar toch gevolg aan te geven.

Daarom maakt op zondagmiddag 23 oktober (15:00) aanstaande de Canadese singer-songwriter Senja Sargeant haar opwachting.

Senja Sargeant zou in februari 2022 al haar opwachting maken in Grand Café De M’ooije Waard in Millingen aan de Rijn. Maar soms vallen dingen onbedoeld samen. Op 23 september verscheen Senja’s debuut EP. Precies één maand later komt ze haar EP in intieme setting voorstellen in livingroom van Grand Café De M’ooije Waard.

Nadat Sargeant de band Ladies of the Canyon verliet, om haar carrière als soloartiest voor te zetten, verhuisde ze naar Nederland. In 2020 werd Sargeant uitgenodigd voor The Voice of Holland. Zij kwam terecht in het team van Waylon en werd meteen publiekslieveling nummer één.

Waylon vond dat ze over een Goddelijk talent beschikte. Hij beloofde een samenwerking met haar aan te gaan en nam haar niet mee naar de prestigieuze Live shows. Waylon hielt zich niet aan de afspraak en tot een samenwerking is het nooit gekomen. Dat was even flink balen!

Senja nam het heft in eigen handen en kwam in contact met de uit LA afkomstige singer-songwriter en producer, Shane Alexander. Alexander wist zijn Roots Roots Cafe LIVE sessie (2016) in Millingen overigens uit te verkopen. De twee stampten binnen no time een uiterst creatieve samenwerking uit de grond.

Senja Sargeant verzorgt een uiterst energieke maar bovenal vermakelijk solide liveshow. Solo doet ze dit als ingetogen verbindende storyteller die het publiek niet alleen bespeeld met eigen nummers maar ook aan zich weet te binden met prachtige eigentijdse covers.

Hoogste tijd om te ontdekken en te kijken en vooral te luisteren naar een uniek Canadees supertalent. Voor deze verrassende intieme release party zijn nog maar beperkte zitplaatsen beschikbaar.

De entree voor deze Real Roots Cafe LIVE sessie bedraagt € 12,00 (www.realrootscafe.com/webshop) en € 15,00 contant aan de kassa. Pinnen aan de kassa is niet mogelijk.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Het goddelijke talent van Senja Sargeant

Reageren is niet toegestaan.