Nieuwe documentaire van Sinan Can in première bij Museumpark Orientalis

HEILIG LANDSTICHTING – In het kader van Ongekend presenteren het Afrika Museum en Museumpark Orientalis samen de première van Sinan Cans nieuwste documentaire ‘Ongekende verhalen’ op 14 oktober en een wandeling plus filmvertoning op 26 oktober.

Kaarten zijn 5 euro en te koop via www.museumparkorientalis.nl.

De collecties van het Afrika Museum en Museumpark Orientalis verschillen, maar de musea hebben een sterke inhoudelijke overeenkomst. Beide musea willen een plek zijn waar bezoekers aan het denken worden gezet over hun eigen levensovertuigingen en die van anderen. In het kader van Ongekend hadden de twee musea deze zomer journalist en programmamaker Sinan Can te gast. Hij liet zich inspireren door deze musea en startte een zoektocht naar religie, culturele uitwisseling en zingeving.

Op 14 en 26 oktober is het resultaat daarvan te bewonderen. De première van de korte documentaire vindt plaats op 14 oktober om 14:00 uur bij Museumpark Orientalis. Sinan Can zal die dag ook toelichting geven op zijn werk en er is ruimte om met hem in gesprek te gaan.

Op 26 oktober begeleidt hij een wandeling (starttijd 13:45 uur, tot ongeveer 15:00 uur) van Orientalis naar het Afrika Museum. Can zal tijdens de wandeling terugblikken op zijn bezoeken aan beide musea. Aan het einde van de wandeling bekijk je in het Afrika Museum de documentaire.

Tickets zijn 5 euro per persoon per activiteit en te koop via www.museumparkorientalis.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe documentaire van Sinan Can in première bij Museumpark Orientalis

Reageren is niet toegestaan.