Amizade percussiegroep Nijmegen zoekt nieuwe leden

NIJMEGEN – AMIZADE betekent vrienden en is opgericht met het doel om gezamenlijk Braziliaanse samba percussie te beoefenen. De nadruk ligt daarbij op plezier en een goed gevoel.

Nieuwe leden

AMIZADE is doorlopend op zoek naar nieuwe leden ter versterking van onze gezellige band met Braziliaanse invloeden. Tijdens Corona zijn een aantal leden vertrokken. Onze band komt nu net wat leden tekort om er bruisende optredens van te maken. Je hoeft geen drumervaring te hebben; een ritme meespelen en vasthouden is al een goede basis.

Gratis oefenavonden

AMIZADE heeft als dirigent de Braziliaanse musicus Dudu. De woensdagavond is de oefenavond. Het oefenen is van 20:00 – 21:30 uur. Op de woensdagavonden 9 november en 7 december worden gratis proeflessen georganiseerd in de Dorpsschuur te Lent van 19:00 – 20:00 uur. Belangstellenden zijn dan welkom om kennis te maken. Stuur als je komt vooraf svp even een berichtje naar info@grupoamizade.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 oktober, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Amizade percussiegroep Nijmegen zoekt nieuwe leden

Reageren is niet toegestaan.