Adventstocht in Groesbeek

GROESBEEK – “De mooiste tijd van het jaar” staat weer voor de deur! De Katholieke kerk en de Protestantse kerk organiseren samen met kinderdagverblijf De Kabouterhoeve een mooie Adventstocht. Het is altijd een fijne en drukbezochte avond ter voorbereiding op Kerstmis, een gezellig samenzijn.

Wanneer: Zaterdag 10 december 2022 om 16:45 uur
Waar: Vertrekpunt is de Mariakapel in Gasterij ‘t Groeske, Stationsweg 9 te Groesbeek

De organisatie is blij dat ze na een paar jaar afwezigheid door corona deze avond weer kunnen organiseren. De Adventstocht is niet alleen voor kindjes die op het kinderdagverblijf zitten, maar ook andere kinderen en ouders die het leuk vinden kunnen meelopen.

Er wordt gestart met een kort adventsverhaal in de Mariakapel van Gasterij ‘t Groeske. Daarna lopen  alle kinderen in een lampionnenoptocht door het dorp naar de Protestantse kerk aan de Kerkstraat, waar kerstliedjes gezongen worden. De avond wordt gezellig afgesloten met een lekker warm drankje.

Deelname is gratis. Ook kindjes die niet op De Kabouterhoeve zitten mogen meelopen. De organisatie probeert voldoende lampionnen en kerstmutsen te regelen. Maar je mag zelf ook een lampion en kerstmuts meenemen, omdat de organisatie niet exact weet hoeveel kinderen er in totaal komen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 december, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Adventstocht in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.