Taxatiedag van kunst en antiek in Fletcher Hotel Erica

BERG EN DAL – “Die zonnebloemen, dit moet wel een Van Gogh zijn!” Klinkt het hoopvol terwijl taxateur Paul Dumay het werk van dichtbij met een loop bekijkt. Helaas, het werk blijkt geen Van Gogh te zijn merkt Dumay op. “Kijk maar de schilders toets, die is anders dan die van Van Gogh.”

Het taxeren van kunst is een vak apart, want naast de signering wordt er ook gekeken naar het beeld, de conditie en ontelbare andere details van het werk. Maar dan blijft nog steeds de vraag: heeft u ergens een onontdekt pareltje in huis? Daar kunt u achter komen tijdens de Kunst & Curiosa dag bij Villa Hamer!

Gedurende de dag kunt u aanschuiven bij een van de taxateurs van kunsthandel Art Dumay. Zij taxeren niet alleen uw schilderijen, maar ook uw beelden, antiek en ander kleingoed. Meer weten over de herkomst van uw object en de waarde ervan? Kom dan vooral langs op de Kunst & Curiosa dag!

De kosten van het taxeren van uw eerste object bedragen €5,-, de objecten daarna kosten €2,50 per stuk (maximaal 3 objecten). De opbrengst gaat naar het goede doel: Toektoek Berg en Dal.

Zondag 10 maart van 13.00 uur tot 17.00 uur. 

 


Tags: , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Taxatiedag van kunst en antiek in Fletcher Hotel Erica

Reageren is niet toegestaan.