Kamermuziekconcert kerk Mook: Spoken Saxofoonkwartet

MOOK – Het Spoken Saxofoonkwartet laat op zondag 24 maart zijn prachtige samenspel weergalmen in de kerk van Mook. Het kwartet bestaat uit Stephanie Francke (alt/sopraan), Wietse Voermans (alt), Matthias van den Brande (tenor), en Ruben Verbruggen (bariton). Het programma is vol verrassingen omdat het naast werk van Bach en Monk, bestaat uit eigen composities.

Saxofoonkwartet Spoken brengt een fris en modern repertoire waarbij het geluid en de verschillende mogelijkheden van de saxofoon mooi tot zijn recht komen. De vier saxofonisten schrijven en arrangeren zelf hun muziek, met respect voor de rijke jazzgeschiedenis, maar evengoed beïnvloed door klassieke en hedendaagse muziek. De muziek van deze band is niet binnen één stijl of genre te vatten, Spoken schept zijn eigen klank: avontuurlijk, filmisch en spokig, maar toegankelijk voor vele oren. Alle vier de musici hebben een conservatoriumopleiding, traden veelvuldig op in binnen- en buitenland en wonnen diverse prijzen op festivals.

Wij hopen u weer te mogen verwelkomen bij dit concert, dat om 20.00 uur begint. Als u nog geen kaartje heeft is dat uiteraard geen enkel probleem. Voor een onlinekaartje klikt u hier.

Voorafgaand aan het concert kost in de kerk een kaartje €18. Voor jongeren onder de 18 jaar is het slechts €9. De prijs is inclusief een consumptie in de pauze. 

 Mocht u meer willen weten over het programma klik dan hier.

Meer informatie over het saxofoonkwartet vindt u hier.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 maart, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kamermuziekconcert kerk Mook: Spoken Saxofoonkwartet

Reageren is niet toegestaan.