Vijfde editie Lentefestival Maasvensters: een jubilieumjaar

OVERASSELT – Zoals u ongetwijfeld weet viert Maasvensters dit weekend haar 5-jarig bestaan. Er is hard gewerkt aan deze feestelijk editie, en het belooft een prachtige middag te worden.

Een festival zou geen festival zijn zonder muziek, dans en theater, dus natuurlijk kan er volop worden genoten van een verrassend programma op diverse, tot idyllische plekjes omgetoverde, locaties.

Locatietheater, dans, kunst, muziek en poezie zullen het publiek  verwonderen, verrassen en ontroeren.

Voor indrukken van vorige edities verwijzen we graag naar www.maasvensters.jouwweb.nl

Het festival is het best bereikbaar met de fiets of lopend. Kom je toch met de auto, parkeer dan op het parkeerterrein aan het einde van de Tempelstraat.

We vinden dat wanneer ergens iets moois plaatsvindt, dat mensen dat moeten kunnen zien en beleven, daarom willen we geen extra drempels opwerpen en is de entreeprijs – enkel om uit de kosten te komen – net zoals voorgaande jaren slechts 5,- euro p.p.

Kom genieten van de mooie omgeving, op een stoeltje of languit in het gras….maar laat u bovenal op 26 mei van 13.00- 17.00 uur onderdompelen in het prachtige aanbod van muziek, dans, poezie en theater.

Praktische informatie:

Wanneer: zondag 26 mei 2019 Aanvang: 13.00 uur

Waar: de Veldschuur, Maasbandijk, Overasselt
Kosten:: € 5.- p.p.  op de dag zelf bij de kassa bij de Veldschuur.

Cadeautip: via email maasvensters@gmail.com kunt u kaartjes kopen, die u vooraf cadeau kunt geven bij een verjaardag of andere gelegenheid.

website: maasvensters@jouwweb.nl

facebook: www.facebook.com/maasvensters

email: maasvensters@gmail.com

Foto (C): Bart Nijs 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 mei, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vijfde editie Lentefestival Maasvensters: een jubilieumjaar

Reageren is niet toegestaan.