Laatste zondagtickets voor Tributeparty 2019 nu te koop

GROESBEEK – Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus keert het jaarlijkse muziekfestival Tributeparty terug naar de tuin van hotel-restaurant De Wolfsberg in Groesbeek.

Met meer dan 11 professionele tributebands uit binnen- en buitenland op het podium wordt de muziek van iconische artiesten van toen en nu gevierd. De dagtickets voor de zaterdag zijn inmiddels volledig uitverkocht, maar er zijn nog een aantal kaarten verkrijgbaar voor de zondag. 

Op zondag 18 augustus biedt Tributeparty een prachtig live programma aan, met acts die een eerbetoon geven aan Johnny Cash, Lionel Richie, Led Zeppelin, The Everly Brothers en als afsluiter de Bee Gees vezorgd door Night Fever. Night Fever maakte in 2012 zijn Nederlandse debuut op Tributeparty en zette vanuit daar de klim in naar de top. Inmiddels heeft de band in ons land al meerdere concertreeksen gegeven en zo’n 50.000 kaarten verkocht. Zo stonden ze eerder al in een uitverkochte Vereeniging in Nijmegen. De terugkeer van Night Fever naar Tributeparty is zowel voor de band als de organisatie een bijzondere mijlpaal en dus de perfecte afsluiter van het festivalweekend. 

Dit is een unieke kans om zo veel verschillende live tribute acts op één dag op één plek te zien. Wil je samen met vrienden en bekenden de zomervakantie gezellig afsluiten met een dag vol livemuziek en lekker eten en drinken? Koop dan snel je zondagtickets via www.tributeparty.nl voordat het te laat is!

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 juli, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Laatste zondagtickets voor Tributeparty 2019 nu te koop

Reageren is niet toegestaan.