Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

GROESBEEK – De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag.

Ook deze keer hebben de kerels hun uiterste best gedaan om er een mooi en bijzonder programma van te maken met veel nieuwe nummers. Dit jaar zijn er geen speciale gasten uitgenodigd om de avond mee in te vullen. De Kèls hebben zelf leuke en eigen specials in het programma opgenomen om daarmee voor bijzondere afwisselingen te zorgen. Laat u verrassen!

Nieuwsgierig geworden? Koop dan snel kaartjes. U heeft gegarandeerd een zitplaats. Wees er snel bij, want de ervaring leert dat de kaartjes als warme broodjes over de toonbank gaan en binnen één à twee weken zijn uitverkocht. De entree bedraagt € 7,50 p.p. De kaarten zijn vanaf maandag 9 september te koop aan de balie van het Cultureel Centrum de Mallemolen. Ze kunnen ook worden besteld bij de leden van Zanggroep De Kèls. Er kunnen geen kaartjes worden gereserveerd. 

Datum: 02-11-2019

Wat: Kèlsavond in Cultureel Centrum de Mallemolen

Zaal open: 19:00 uur – aanvang voorstelling: 20:00 uur

Entree: € 7,50 p.p.

Foto (C): Diny Kuijpers 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Reageren is niet toegestaan.