Ierse en Schotse Folk in the Garden

MILLINGEN AAN DE RIJN – Op 21 september, 20.00 uur is in Cafe im Gärtchen, Spicker 45, 46533 Kleve – Keeken (bij Millingen a.d rijn), een Ierse/ Schotse folk avond met twee bands, namelijk “Devil in the Kitchen  en “The Ipaddies”.

Een vuurwerk van Keltische klanken staat garant voor een spetterende avond. The “Ipaddies” zijn in 2011 samengesteld en spelen sindsdien gezellige Ierse Muziek op Guitar, Whistles, Concertina, Fiddle, Bassguitar. Bodhran, Stompbox en natuurlijk Zang. Met deze band is een aangename avond met Ierse muziek verzekerd.

Verder speelt de band “Devil in the Kitchen” die net terug van hun Schotse tour zijn. “Wij verheugen ons erop, weer in Niederrhein te spelen “ zegt frontman Pete Brennan, in het bijzonder met onze nieuwe muzikale talent Toon. Onze multi-instrumentalist speeld Guitar, Banjo, Dwarsfluit, Bouzouki en zingt.

Samen met het fiddle spel van Cornelie , en Pete’s Bouzouki  en Bodhran krijgen zij een elektrisch spel op het podium. Er is vanaf 19.00, ook een barbecue aanwezig, en natuurlijk bier en whiskey.

Waar: Cafe im Gärtchen, Spicker, 47533 Kleve – Keeken.

Wanneer: 21 september, vanaf 20.00.

Entree: € 12,-, voorverkoop € 10,-.

Deur open: 19,30 uur. 

Voorverkoopadressen: 

Primera – Beek- Ubbergen

Primera – Millingen

Hintzen Buchhandlung – Kleve

Electro van Kessel – Kranenburg

Cafe im Gärtchen – Keeken


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Ierse en Schotse Folk in the Garden

Reageren is niet toegestaan.