Adele Project Live komt naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Op zaterdag 21 december 2019 komt ADELE Project Live naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica te Berg en Dal.

Adele is één van de meest toonaangevende artiesten van dit moment. Haar sensationele stemgeluid en haar natuurlijke verschijning maken haar uniek. Dus wie kan haar vervangen als ze even ergens anders is? Precies, Jolanda Knecht. Niet voor niets is zij uitgeroepen tot Europa’s beste Adele sound & look-a-like. Je voelt en beleeft de energie en passie van Adele en met haar extreem talentvolle 7-koppige band, zet ze regen in vuur en vlam en laat ze iemand zoals jij zomaar in het diepe rollen. Geniet van de verbluffende achtergrondbeelden en de geweldige lichtshow, terwijl jouw partner ‘I make you feel my love’ toezingt. Kom genieten en meezingen met ADELE Project Live in Berg en Dal.

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op Molenbosweg 17 in Berg en Dal, telefonisch via 024 684 3514 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 augustus, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Adele Project Live komt naar Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.