Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen of mensen met een beperking te betekenen.

Werkzaamheden te verrichten bij de Voedselbank. Mensen brengen en halen naar een dagbesteding of als overblijfouder op een basisschool. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Stichting AED Beheer Ubbergen stelt zich als doel, de overlevingskansen van iemand die een hartstilstand krijgt te vergroten.

De stichting zoekt voor ondersteuning bij het beheer, vrijwilligers die bereid zijn gebruikte AED’s te controleren en gebruiksklaar te maken. En af en toe de status van kasten en apparaten te checken. De werkzaamheden vinden plaats in Ubbergen. Voor meer info en aanmelden kunt u contact opnemen met Ineke van Hattem inekevhattem@gmail.com tel; 06 17422051

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.