Overeenstemming bereikt over gebruik ’t Zaaltje

HEILIG LANDSTICHTING – De Stichting Gemeenschapshuis Heilig Landstichting, buurman dhr. J. Biert en de gemeente Berg en Dal hebben overeenstemming bereikt over het gebruik van gemeenschapshuis ’t Zaaltje. Deze afspraken zijn afgelopen week vastgelegd in een overeenkomst.

Waarom deze overeenkomst?

Gemeenschapshuis ’t Zaaltje is verbouwd, waarbij het gebouw ’t Bosduiveltje is gesloopt en de vrijgekomen ruimte aan ’t Zaaltje is aangebouwd. Na de verbouwing zijn de stichting en de heer J. Biert (buurman van ’t Zaaltje) het eens geworden over een nieuwe overeenkomst.

Hierin is rekening gehouden met het belang van een prettige woonomgeving zonder overlast en het belang van een gemeenschapsaccommodatie die voorziet in de behoefte van het dorp. In de overeenkomst is onder meer afgesproken dat activiteiten zijn toegestaan die met name bedoeld zijn voor de bewoners van de Heilig Landstichting. Ook de gemeente vindt het belangrijk dat rekening gehouden wordt met ieders belang. Daarom heeft ook de gemeentedeze overeenkomst voor akkoord getekend.

Foto (C): Henk Baron


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Overeenstemming bereikt over gebruik ’t Zaaltje

Reageren is niet toegestaan.