Mediumavond Margo en Ger

GROESBEEK – Op vrijdagavond 4 oktober verzorgen Margot en Ger weer een mediumavond. Margot is vanaf jongs af aan paragnost. In allerlei vormen krijgt ze boodschappen en inzichten door vanuit de spirituele wereld. 

Haar praktijk bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Ze is bekend binnen de televisiewereld en lost samen met de recherche zaken op. Samen mogen ze boodschappen doorgeven vanuit de spirituele wereld. Ger komt uit Nijmegen. Hij is al jaren bekend met zijn handopleggingen. Hij is een betrouwbare healer die zijn werk vooral uit liefde doet en als roeping ziet.

Bekende namen zijn inmiddels met tevredenheid behandeld in zijn praktijk in Nijmegen. In de toekomst werken Margot en Ger zoveel mogelijk samen om u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Ger is er niet alleen voor u wanneer u fysieke problemen heeft, maar ook als uw hoofd vol zit met problemen en er zelf even niet meer uit komt. Hij staat bekend als een man met weinig woorden, maar met zijn handen u volledige rust, balans en hernieuwde energie kan geven. Maar vooral u ook uw pijnklachten kan verminderen en soms zelfs laten verdwijnen. 

Aanvang 20.00 uur- zaal open 19.30 uur – toegangsprijs € 7,50. Meer informatie vindt je op www.mallemolengroesbeek.nl.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Mediumavond Margo en Ger

Reageren is niet toegestaan.