Inschrijfmiddag Groesbeekse Kwis

GROESBEEK – Zondag 6 oktober is in Café De Comm aan de dorpsstraat 12 de feestelijke inschrijving voor de derde editie van de Groesbeekse Kwis. Vanaf de lancering van dit jaarlijks terugkomend Groesbeeks event is het al een groot succes.  Deelnemers zijn enthousiast door de opzet en verzorging van deze veelzijdige dorpsquiz.

Inschrijven

De inschrijfmiddag vangt aan om 15:00 uur en de teams kunnen zich tot 17:00 uur aanmelden. Inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en na het voldoen van dit inschrijfgeld ontvangt men een bewijs van deelname met daarbij ook een joker waarmee men extra punten kan behalen tijdens de Kwisavond.  Deze middag wordt muzikaal opgeluisterd door Meta van Doorn, die speciaal voor deze middag bekende nummers in een klein jasje heeft gestoken met haar ‘Acoustic Session’ optreden. Zij wordt begeleid door Hans Verhoeven op gitaar en piano.  Meta is zangeres bij Triple-MA. Hans Verhoeven is muzikant van de coverband ‘Music Trail’. Deze band zal tijdens de afterparty van Kwisavond op 23 november vanaf 23:00 uur een optreden verzorgen. 

De Kwisavond

Op zaterdag 23 november kan men met bewijs van deelname een kwisboek ophalen in Café De Comm. Hierna gaat men in eigen omgeving, bij een teamlid thuis de hoofdstukken van het kwisboek onder de teamleden verdelen. Het kwisboek moet weer ingevuld voor 23:15 uur worden ingeleverd. Ook zullen teamleden die avond de hort op moeten voor o.a. de ‘geheime opdracht’. Alle middelen zijn toegestaan om de vragen van het quizboek te beantwoorden. Naast eeuwige roem staat er ook prijzengeld op het spel. Voor alle informatie: www.groesbeeksekwis.nl. Hier vind u ook nog het Kwis van vorig jaar en een fotogalerij van Andrew Helder voor een indruk, mocht u het gemist hebben.

De Groesbeekse Kwis gaat niet alleen over Groesbeek maar ook heel veel algemene vragen zullen er in het kwisboek staan waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Natuurlijk altijd handig om iemand met kennis over Groesbeek in het team op te nemen.

Prijsuitreiking

Op zaterdag 14 december wordt in Zaal de Comm de uitslag bekend gemaakt.  De avond wordt ook weer muzikaal opgeluisterd. De winnaars van vorig jaren ‘De Bruin & Co” zullen zeker de wisselbokaal weer proberen mee naar huis te nemen. Van hun strategie maakten ze geen geheim: Van verschillende leeftijden leden in het team en een snelle internet verbinding mag ook niet ontbreken!  


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 september, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Inschrijfmiddag Groesbeekse Kwis

Reageren is niet toegestaan.