Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen of mensen met een beperking te betekenen.

Werkzaamheden te verrichten bij de Voedselbank. Mensen brengen en halen naar een dagbesteding of als overblijfouder op een basisschool. Liever iets technisch of in de buitenlucht?

Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Klussendienst van Forte welzijn voert in opdracht van de gemeente Berg en dal werkzaamheden uit in alle kernen van de gemeente. Met een kiep / bak auto ga je prullenbakken leeg maken en straatvuil opruimen. Dat doe je samen met een vrijwilliger van de klussendienst. Het onderhoud van de tuin rondom het kantoor van Forte welzijn in Breedeweg, behoort ook tot de werkzaamheden.

Vind jij het leuk om actief buiten bezig te zijn? Werk je graag in de tuin? En heb je een rijbewijs B? Dan ben je van harte welkom. Bel naar Sjon Janssen tel; 06 53640844 of mail naar sjon.janssen@fortewelzijn.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.