Sweet Salsa Night in Cardo Theater

GROESBEEK – Het internationale ensemble CaboCubaJazz mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba en salsa, geheel in de avontuurlijke geest van de hedendaagse jazz.

De band presenteert Pablo Martínez, een toonaangevende jonge Spaanse trombonist, klassiek onderlegd, uitmuntend in jazz en met roots in de flamenco. Hij won vele prijzen en maakt naam met zijn eigen Pablo Martínez Flamenco-Jazz Band.

CaboCubaJazz wordt geleid door meesterpercussionist Nils Fischer, bekend van Timbazo, de Cubop City Big Band en Nueva Manteca, en pianist Carlos Matos, ambassadeur van de Kaapverdische muziek in Europa. De musici, onder wie zangeres Dina Medina, zijn afkomstig uit onder meer Cuba, Venezuela en Kaapverdië. Na razend enthousiaste reacties op hun albums Rikeza y Valor en Corason Africano volgden succesvolle optredens op onder meer het Havana Jazz Festival en North Sea Jazz.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een klein en gedreven team, een groep trouwe bedrijven die de financiële basis vormt en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Informatie hierover op de site www.cardotheater.nl.

CaboCubaJazz – Sweet Salsa Night

Vrijdag 15 november

Zaal open 20.00 uur

Aanvang 20.30 uur

Staconcert

Prijs € 15,00


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Sweet Salsa Night in Cardo Theater

Reageren is niet toegestaan.